Langtidshæver brød bagt med fordej og rugsur (Bagt i herdovn).
Ingredienser
Helblanding (41% fuldkornshvedemel, 13,5% hvedeflager, 11,5% hvedegluten, 10,5% hvedemel, 6% solsikkekerner, 5% hørfrø, 3% brun farin, 2,5% mørk ristet bygmalt, 2% tørret spelthvedesurdej (spelthvede, starterkultur), 1,8% salt tilsat jod, 1,7% chia frø, 1,3% bagehjælpemiddel (E471,E472,E415,E300, enzym), 0,3% melbehandlingsmiddel (E300)), vand, hvedemel, sesamfrø, birkes, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), melblanding (salt tilsat jod, rugsigtemel, durumhvedemel, hvedemel, melbehandlingsmiddel (E300), emulgator (e 472e), rapsolie, enzym), gær, emulgator E491
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 1139 |
Energi (kcal) | 272 |
Kulhydrater | 36 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2.5 |
Proteiner | 13 |
Fedt | 7.3 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 1.5 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 6.6 |
Salt | (-) |