Langtidshæver brød bagt med fordej og rugsur (Bagt i herdovn).
Ingredienser
hvedemel, vand, melblanding (hvedemel, durumhvedemel, poppede rugkerner, tørret surdej (spelt, hvede, starterkultur), melbehandlingsmiddel (enzymer: amylase, xylanase, oxidase, E300)), bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), salt, græskarkerner, majsmel, solsikkekerner, hørfrø, gær, emulgator E491
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 1071 |
Energi (kcal) | 256 |
Kulhydrater | 49 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 0.6 |
Proteiner | 8.6 |
Fedt | 2.5 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.5 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 3.4 |
Salt | 1.3 |