Langtidshæver brød bagt med fordej og rugsur (Bagt i herdovn).
Ingredienser
Vand, hvedemel, melblanding (hvedemel, hvedemaltmel (delvist ristet), hvedegluten, sojabønnestykker, byg, havregryn, hørfrø, rugmel, solsikkekerner, tørret bygmaltekstrakt, emulgator (E471, E472e, E482), salt, tørret rugsurdej, tørret glukosesirup, surhedsregulerende middel (E331), sojabønnemel, salterstatning (E508), vegetabilsk olie, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300)), øl (vand, bygmalt, byg og humle), durumkerner, gær, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), salt
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 676 |
Energi (kcal) | 162 |
Kulhydrater | 33 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 0 |
Proteiner | 4.9 |
Fedt | 0.9 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.2 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 2.2 |
Salt | 0.79 |