Langtidshæver brød bagt med fordej og rugsur. Bagt med masser af mælk, der gør at den er super blød og har lang holbarhed (bagt i herdovn).
Ingredienser
hvedemel, vand, kartoffelflager (kartoffelflager tilsat antioxidant E304), margarine (vegetabilske fedtstoffer (palme, kokos), vegetabilske olier (raps), vand, salt), tørmælk, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), rapsolie, salt, gær, melbeh.middel E300, emulgator E471, emulgator E322, emulgator E475, farvestof betacaroten, smag, emulgator E491
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | (-) |
Energi (kcal) | (-) |
Kulhydrater | (-) |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | (-) |
Proteiner | (-) |
Fedt | (-) |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | (-) |
Salt | (-) |