Brødstykke bagt med vores egen fordej og rugsur. Den lange liggetid giver et lækker sprød skorpe og dejlig blød og tæt krumme.
Ingredienser
hvedemel, vand, fuldkornsmel (hvidhvedemel med grove hvedeklid og hvedekim, hvedegluten, melbehandlingsmiddel (E300)), hørfrø, gær, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), salt, sesamfrø, flager (hvedeflager), solsikkekerner
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 1080 |
Energi (kcal) | 258 |
Kulhydrater | 49 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 0 |
Proteiner | 8.2 |
Fedt | 3.6 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.5 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 4.1 |
Salt | 1.1 |