Langtidshæver brød bagt med fordej og rugsur (Bagt i herdovn).
Ingredienser
hvedemel, vand, græskarkerner, rugmel, solsikkekerner, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), rapsolie, salt, gær, malt (vand, maltet byg, bygmalt, ristede maltede byg), emulgator E491
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 1183 |
Energi (kcal) | 283 |
Kulhydrater | 48 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 0 |
Proteiner | 8.4 |
Fedt | 6.6 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 1.1 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 3.4 |
Salt | 1.2 |