Brødstykke bagt efter sydlanske trationer. Bagt med vores egen fordej og rugsur, lidt tung og tæt i krummen (bagt i herdoven).
Ingredienser
Durumhvedemel, hvedemel, melblanding (hvedemel, hvedemaltmel (delvist ristet), hvedegluten, sojabønnestykker, byg, havregryn, hørfrø, rugmel, solsikkekerner, tørret bygmaltekstrakt, emulgator (E471, E472e, E482), salt, tørret rugsurdej, tørret glukosesirup, surhedsregulerende middel (E331), sojabønnemel, salterstatning (E508), vegetabilsk olie, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300)), gær, bagehjælpemiddel (hvedemel, hvedeklid, hvedegluten, rugsigtemel, emulgator (E472e), rapsolie, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer), salt
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi (kJ) | 993 |
Energi (kcal) | 237 |
Kulhydrater | 48 |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 0 |
Proteiner | 8 |
Fedt | 1.4 |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.4 |
Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
Kostfibre | 2.8 |
Salt | 1.2 |