Ingredienser
hvedemel, durummel, koncentrat til brødbagning (havregryn, tørret hvedesurdej(hvedemel, starterkultur), byggryn, ruggryn, durumhvedemel,hvedegluten, emulgator (E472e), stabilisator (E415) rugmel, melbehandlingsmiddel (enzymer (amylase, xylanas, oxidase), E300))), græskarkerner, solsikkekerner, salt, gær, melbeh.middel E300
Næringsindhold pr. 100 gram
| Energi (kJ) | 1545 |
| Energi (kcal) | 369 |
| Kulhydrater | 58 |
| Kulhydrater - heraf sukkerarter | 1.3 |
| Proteiner | 14 |
| Fedt | 7.8 |
| Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 1.4 |
| Fedt - heraf monoumættede fedtsyrer | (-) |
| Fedt - heraf polyumættede fedtsyrer | (-) |
| Kostfibre | 4 |
| Salt | 2.2 |







